Istraživanje UNS-a: Novac na konkursima i dalje ide medijima koji krše etiku

Izvor: Danas, 25.Maj.2020, 13:09

Istraživanje UNS-a: Novac na konkursima i dalje ide medijima koji krše etiku

Na konkursima za sufinansiranje projekta u oblasti javnog informisanja izdavačima listova „Alo“, „Kurir“, „Srpski telegraf“ i „Informer“, u prvih pet meseci 2020. dodeljeno je ukupno 25.904.620 dinara, iako je u tekstovima ovih medija u drugoj polovini prošle godine, prema monitoringu Saveta za štampu, zabeleženo 3.900 prekršaja Kodeksa novinara Srbije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

UNS: Listovima koji su 3.900 puta prekršili novinarski kodeks, skoro 26 miliona dinara na konkursima

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2020

Od početka godine, na konkursima za sufinansiranje projekta u oblasti javnog informisanja izdavačima listova Alo, Kurir, Srpski telegraf i Informer dodeljeno je skoro 26 miliona dinara, iako je u tekstovima tih listova u drugoj polovini prošle godine, prema monitoringu Saveta za štampu, zabeleženo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.