Istraga protiv trenera Sosijedada

Izvor: B92, 12.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga protiv trenera Sosijedada



Španski fudbalski klub Real Sosijedad objavio je da će istražiti kašnjenje trenera Krisa Kolmana na konferenciju za novinare u petak, i to posle medijskih navoda da je viđen u noćnom klubu rano ujutro. Izveštači su sat i po čekali trenera na redovnoj konferenciji za novinare. Kolman se po dolasku izvinio zbog kašnjenja i rekao da je imao poplavu u stanu.

"Niko ne voli ovakve stvari. Logično je da niste srećni zbog toga i zato smo pokrenuli istragu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ali, svi smo mi ljudska bića i svakome je dozvoljeno da greši s vremena na vreme", rekao je sportski direktor Sosijedada Salva Irijarte.

"Ovo ne utiče na naše poverenje u sportski projekat ovde i zadovoljan sam njegovim radom. Za mene je stvar gotova. Trener ima deset dana da odgovori, a onda će odbor doneti presudu", rekao je Irijarte.

Bivši reprezentativac Velsa preuzeo je klub kada je ispao iz prve lige prošle sezone. Sosijedad je trenutno 13. na tabeli od 22. kluba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.