Istorijska trampa Reala i Totenhema, dvojica za jednog?!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2020, 08:32

Istorijska trampa Reala i Totenhema, dvojica za jednog?!

Ko bi bolje prošao i koliko je ovo realno?

Real Madrid je spreman da ponudi trampu Totenhemu, otpisani Geret Bejl i Džejms Rodrigez za Harija Kejna!

Engleski mediji danas podsećaju da je Zinedin Zidan otpisao dvojicu ofanzivaca i da će na sve načine pokušati da ih skine sa platnog spiska, a jedna od opcija je trampa sa Totenhemom.

Hari Kejn je nedavno dolio ulje na vatru izjavom "ambiciozan sam i želim da napredujem i postanem jedan od najboljih igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i nije sigurno da ću ostati ovde zauvek". Engleski mediji su više puta podsetili na tu izjavu, baš kao i danas u potencijalnoj trampi sa Realom.

Real nekoliko godina pokušava da dovede Kejna, ali do pregovora nikada nije došlo jer je tvrdoglavi Danijel Levi postavio nenormalnu cenu od 200 miliona evra. Sada svi znaju da nijedan klub ne može da očekuje basnoslovna obeštećanja, posle krize zbog pandemije i to je Perezov kec u rukavu.

Bejl i Rodrigez su definitivno igrači po Murinjovom ukusu, uostalom, Velšanina odavno želi u svom timu, dok Kolumbijca zastupa zajednički agent Žorž Mendeš.

Ukoliko Kejn prelomi i poželi da ode, razmena i dvojica igrača umesto njega i određeni novac, uopšte ne mora da bude tako loš posao...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.