Istorija: Železničar do bodova na premijeri u Superligi

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 22:00

Istorija: Železničar do bodova na premijeri u Superligi

Fudbaleri Železničara iz Pančeva sjajno su startovali u elitnom društvu.

Novajlija u Superligi ostvario je istorijsku prvu pobedu pošto je u gostima u meču prvog kola pobedio Napredak iz Kruševca, 1:0 (1:0).

Strelac jedinog gola na susretu bio je Ukrajinac Jevgen Pavlov u 28. minutu.

Konatar je centrirao sa leve strane, pravo pred gol, uklizao je Pavlov i ubacio je u mrežu.

Ispostavilo se da je to bio jedini udarac u okvir gola od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gostiju, ali to im je bilo dovoljno za tri boda, dok je Stanojlović u 18. minutu propustio veliku priliku za Napredak.

Kruševljani su pokušali u nastavku, imali više udaraca, ali nisu bili precizni.

Pokušali su sve u finišu, imali iznenadnu priliku u četvrtom minutu nadoknade kada je Nemanja Đeković šutirao po sredini sa 15 metara, pravo u ruke golmana Živkovića.

Izabranici trenera Predraga Rogana su odigrali veoma čvrsto u odbrani, sačuvali su mrežu i tako obradovali svoje pristalice.

U narednom kolu, Železničar će kod kuće dočekati ekipu Mladosti iz Lučana, dok Napredak u subotu gostuje Crvenoj zvezdi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.