Istorija: Đoković i Medvedev su čuli huk sa Margaret!

Izvor: Mondo, 21.Jan.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorija: Đoković i Medvedev su čuli huk sa "Margaret"!

Španac je besno napustio teren, dobacujući svašta sudiji, dok je Nišikori poslednjim atomima snage proslavljao plasman u četvrtfinale posle 0:2 u setovima i 5:8 u istorijskom "super taj-brejku" petog seta.

(1) Novak Đoković i (15) Danil Medvedev mogli su jasno da čuju huk sa obližnje "Margaret Kort" arene.

Publika je na drugom najvećem stadionu u Melburn parku bila egzaltirana, s velikim razlogom!

Dok je (8) Kei Nišikori poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << atomima snage proslavljao plasman u četvrtfinale Australijan opena posle povratak sa 0:2 u setovima i 5:8 u istorijskom "super taj-brejku" petog seta, besni (23) Pablo Karenjo Busta brzim korakom je napuštao teren i, pritom, svašta dobacivao glavnom sudiji meča.

Meča, koji je trajao pet sati i pet minuta, a bio završen serijom japanskog tenisera od pet poena koja je Španca koštala rezultata karijere: Nišikori – Karenjo Busta 6:7 (8:10), 4:6, 7:6 (7:4), 6:4, 7:6 (10:8).

UŽIVO: ĐOKOVIĆ - MEDVEDEV



Izvor: YouTube

Nišikori, kojem je ovo bila deseta pobeda u isto toliko mečeva u 2019. godini i čak treća u pet setova na tekućem "Ozi openu", sada će imati dan "fore" da se odmori od novog maratona i pripremi za četvrtfinale u kom će se sastati sa boljim iz duela Đoković – Medvedev.

Uskoro opširnije…

Evo svih rezultata osmine finala muškog singla.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.