Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2021, 14:00

Ispunjena Đorđevićeva želja: Voša dovela kapitena Radnika za 150.000 evra

Posle Aleksandra Busnića još jedan jak transfer novosadskog superligaša

Velika očekivanja su ispred novog trenera Vojvodine Slavoljuba Đorđevića, stručnjaka koji se dokaza rezultatima u omladincima Crvene zvezde i Radniku iz Surdulice. Veruju svi u Novom Sadu da će Đorđević nastaviti stazama uspeha, utabanih u mandatu Nenada Lalatovića.

Bivšeg defanzivca Crvene zvezde tek očekuje selektiranje tima, ali uprava Vojvodine se svojski potrudila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da mu ispuni dve velike želje, pre najvažnijeg dela priprema. Opremu Voše već je zadužio dojučerašnji vezista Rada Aleksandar Busnić, momak koji je bio jedan od prvih pikova Slavoljuba Đorđevića.

Ali tu nije kraj. Prema saznanjima MOZZART Sporta Vojvodina je postigla dogovor sa Radnikom oko transfera kapitena surduličkog superligaša Dušana Stevanovića. Novosađani su za taj transfer morali da izdovoje solidnu sumu za srpske uslove – 150.000 evra.

Visoki defanzivac je pod komandom Slavoljuba Đorđevića odigrao najbolju sezonu u karijeri. Dobrim partijama u kontinuitetu zaslužio je i kapitensku traku u Radniku, a Slavoljub Đorđević je u njemu video najvažnijeg čoveka poslednje linije. I insistirao je na njegovom dolasku u Vojvodinu, pa bi Stevanović već sutra trebalo da potpiše ugovor sa novosadskim superligašem.

Dušan Stevanović je u prethodnoj sezoni odigrao 30 prvenstvenih utakmica za Radnik. Pre tima iz Surdulice branio je boje Dinama iz Vranja, Lovćana i Ozrena iz Sokobanje.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.