Ispunio mi se san da igram sa Đokovićem  još sam ga i pobedila

Izvor: B92, 30.Jul.2021, 21:59

"Ispunio mi se san da igram sa Đokovićem " još sam ga i pobedila"

Ruska teniserka Elina Vesnina ostvarila je pobedu sa Aslanom Karacevim u polufinalu miks dubla protiv Novaka Đokovića i Nine Stojanović.

Ruski par će se boriti za zlato u subotu, dok će Novak i Nina morati protiv Pirsa i Barti da igraju za bronzanu medalju.

Najbolji teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sveta Novak Đoković imao je težak dan – izgubio je i u singlu i u dublu.

Ne dešava se i verovatno se nikada više neće desiti da troje igrača mogu da kažu da su istog dana pobedili Đokovića, a posebno što je među njima i jedna dama.

Vesnina je dala i zanimljivu izjavu posle meča.



"Ostvario mi se san da igram protiv Novaka Đokovića. Još sam ga i pobedila. Vratila sam se iz penzije i vredelo je"
rekla je Elina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Ispunio mi se san da igram s Đokovićem, još sam ga i pobijedila"

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2021

Ruska teniserka Elina Vesnina ostvarila je pobjedu s Aslanom Karacevim u polufinalu miks dubla protiv Novaka Đokovića i Nine Stojanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.