Ispovest Alberta Nađa o bivšoj ženi koja potresa Srbiju! Decu ne viđam već godinu dana, zbog nje sam mrzeo roditelje!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Sep.2016, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest Alberta Nađa o bivšoj ženi koja potresa Srbiju! Decu ne viđam već godinu dana, zbog nje sam mrzeo roditelje!

Bivši fudbaler i funkcioner Partizana Albert Nađ gostovao je uživo u studiju TV Pink gde je odgovarao na optužbe svoje biv[e supruge Jelene Ždreo da je nasilnik i da ju je tukao.

Ona ga je optužila da joj je iz ljubomore udarao šamare na medenom mesecu kada su se venčali. Istakla je da je u više navrata udarao pred decom i pretio joj, pokušao da je siluje.

Nađ je odlučio da kaže svoju priču.

-  Odlučio sam se zbog dece da izađem u javnost. Ovom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << im se izvinjavam što sam morao da iznesem u javnost prljav veš.

- Ovo što se dešava u proteklih 15 dana je otišlo predaleko. Ispada da sam najgora osoba u Srbiji, nasilnik.

NISAM NASILNIK NI SILOVATELJ

- Niti sam silovatelj niti sam nasilnik i ove optužbe su besmislene. Mi smo 15 godina posle toga (tog medenog meseca) živeli zajedno, rodila je troje dece. Dva sina, zbog kojih je dobila na poklon stan. - rekao je Nađ i dodao:

- Isto tako je manipulisala i optužila mog ujaka da je napadao, zbog čega sam ja prekinuo svaki kontakt s njim. Kada je umro došla je na sahranu i ljubila ga u kovčegu.

Foto: Marko Todorović, TV Prva

- Ona je veliki manipulator. Neverovatno. Pokazaću vam poruke, a ova je poruka od mog sina od pre godinu dana. Moj sin je tada imao 19 godina i doveo je devojku kući kao svaki normalan mladić. Tada je ušao u sukob sa majkom, jer njoj to nije odgovaralo da ta devojka bude tu.

Nemanja je tada pobegao od kuće, zvao je mene iako nismo bili u kontaktu, da mu pomognem. Nisam mogao mnogo da pomognem, jer nisam finansijski bio toliko jak kao nekada.

Nađ se razveo 2013. godine i trebalo je da plaća alimentaciju, ali pošto nije dva meseca žena ga je prijavila. Na pitanje da li je išao u policiju zbog prijave zbog napada ili nešto drugo, Nađ je rekao:

UHVATIO SAM JE U INTIMNOM ODNOSU SA KOLEGOM IZ PARTIZANA

- Ja sam bio u policiji da dam izjavu, ali zbog alimentacije. Krivičn prijava zbog koje sam se javio opštinskom sudu je zbog alimentacije a ne zbog bilo kakvih napada. Pa da sam nasilnik zbog toga bi me prijavila - rekao je Nađ.

- Moja greška je  što sam novac davao na ruke. Dolazili su mi u stan i popisivali stvari kada nisam platio alimenatciju.

Foto: sr.partizan.rs

Na pitanje koliko je zarađivao novca kada je imalo toliku alimentaciju, Nađ je rekao:

- Bio sam sportski direktor Partizana i plata mi je bila 5.000 evra. Od 2010. do 2014. sam to radio. Ja sam odredio da ću plaćati deci 2000 evra.

- Normalno je da žena zna koliko zarađuje muž. Ona sada zna da sam ja na birou za zapošljavanje. Ja imam na to pravo i iskoristio sam to. Povredio sam se te godine igrajući tenis i nisam imao socijalno osiguranje pa sam otišao na biro da bih mogao da se operišem - rekao je Nađ.

Foto: Marko Todorović

Nađ je takođe istakao da je advokat koji je zastupao njega pretio njegovoj sadašnjoj supruzi.

- Shvatili smo da nas ne brani kako treba i hteli smo da promenimo. Tada su počele pretnje

-  Bila je 2010. godina kada sam saznao da je bivša supruga imala intimne odnose sa klupskim kolegom i otišao sam od kuće.

- Razgovarao sam s njom i rekao sam da stan koji sam koj kupio, kao poklon, može da zadrži i da uživa sa decom.

- Ja sam otišao od kuće, a razveli smo se 2013. iako ja ne živim s njom od 2010. godine.

- Ostavio sam joj stan i otišao. A onda me je gnjavila da joj pomognem oko kafića jer je loše radio i imao je troškove.

Na pitanje kakav je bio dogovor posle razvoda, rekao je:

- Kada smo se sporazumno razvodili, osnovni cilj je bio da mogu da viđam decu. Dogovor je bio da mogu da ih viđam kad poželim. Bavim se takvim poslom da sam imao putovanja. Nije mi bilo dozvoljeno da viđam decu.

Printskrin: TV Prva

SIN MI JE PRETIO DA ĆE MI JE**TI MAJKU CIGANSKU

Na pitanje kako se sve to desilo bivši as Partizanaje ispričao.

- Meni se 2015. godine rodila ćerka sa sadašnjom suprugom. Ali,  pre toga sam vozio decu u školu i nazad kući. Kada mi se rodila ćerka jednostavno nisam više imao toliko vremena. Tada je prestao svaki kontakt sa decom. Ona je zabranila da ih viđam. Nisam im više bio potreban, jer nisam mogao da ih uslužujem.

Nađ je pričao i da je morao da prijavi sina.

- Zvali su me deca jednog dana i to pod njenim nagovorom i rekli da nemaju šta da jedu. Da su gladni. Najstarijeg sina sam prijavio, jer mi je pretio da će mi jebati "Majku cigansku". Zvao me je u stan na Bežanijskoj Kosi. To sam uradio da bi mu pomogao da se smiri i shvati.

- Rekao sam mu iskreno. "Tata nije više ono što je bio, nema više te finansijske moći, dođi da se dogovorimo šta da radimo" rekao je Nađ i u dahu nastavio:

- Meni je majka umrla pre godinu dana, nisu im dali da dođu na sahranu. Neverovatno je da jedna strana može sve, a druga ništa. Deca idu kod njenih roditelja, a kod mojih i kod mene nikada - kaže Nađ.

Zanimljiv razgovor je imao sa svojim srednjim sinom Nikolom.

- Ja sam se čuo sa mojim sinom Nikoliom. Tačnije zvao me je kada je čuo da će biti emisija u kojoj će gostovati majka. Pitao me je da li može da ne ide u školu u petak, jer će ga biti sramota. Izvinjavam se Nikoli, jer je to uradio krijući se od majke, jer je mislila da je u školi. Zvao sam školu i najavio da neće doći.

- Ja sam sve ove godine ćutao zbog dece. Šest godina pakla su bila. Živeo sam kao podstanar, jer nisam imao novca, a žena nije dala da  deca dolaze kod mene,  jer navodno tu dolaze žene sumnjivog morala.

Printskrin: TV Prva

TO SU SVE MANIPULACIJE BIVŠE ŽNNE

Televizija Pink je pustila Nađu optužbe bivše supruge Jelene da je tukao, da je hteo da je siluje pred decom.

-  Ona je veliki manipulator, nisam nasilnik. Nijedan jedini poiziv za krivično delo mi nije stigao. Što me nije prjavila? Da li biste vi prijavili ako vas neko maltretira?

- Jedini poziv za krivično delo je oko alimentacije. Odazvao sam se 14. seotembra, a onda je ona izašla i rekla da ja nisam bio tamo.

Vodtelj je pitao ko je u pravu, da li ona, kada je rekla da je izašla iz stana ili Nađ koji je rekao da je otišao zbog prevare.

- Ja sam otišao u iznajmljeni stan na Novom Beogradu. Nije dala da deca dolaze tamo.

Sin Nemanja ima problem sa kataraktom na oku, a Nađ tvrdi da je njegova bivša supruga tražila da plati operaciju u inostranstvu.

- Ja sam hteo da platim, ali ne u inistranstvu. Ima u Srbiji dobrih lekara i dobrih stručnjaka i to sam mogao i hteo da platim. Ona nije htela da se sin operiše u Beogradu već u Barseloni. U tom momentu nisam mogao da platim da bude sedam dana u Barseloni.

Printskrin: TV Prva

- LJUDI NEMAM - zavapio je Nađ.

On je istakao da je finansirao celu porodicu bivše žene.

- Dok sam imao, plaćao sam. Imao sam milione i sad NEMA više. Potrošili smo. Mi smo potrošili. Ja sam dva puta pomogao njenoj majici finansijski kad je trebalo. Svojoj nisam mogao. Umrla je pre godinu dana - rekao je Nađ kroz suze.

Ponovo su voditelji inistirali na tome da li je tukao ženu u prvoj trudnoći i kasnije?

TUKAO SAM SE SA BRATOM I OCEM ZBOG NJE

- Da li bi vi kao žensko rodili još dvoje dece takvoj osobi? Nikada je nisam tukao. Ni pred decom.

- Manipulacije su to njene, kao i njene majke, moje bivše taste. Moja bivša tašta je 24 sata punila glavu deci o meni. Moj Nemanja kada je pobegao od majke, mene je nazvao i tražio pomoć. Kada se vratio kući ja sam mu rekao da treba tako da uradi.

- Nemanja devet godina nije video svog dedu, mog oca. Bio je kod njega dve nedelje, kada je pobegao od kuće, a onda se vratio kod majke. Kad se vratio nije ga nikad više nazvao da pita kako je. Ja samo mogu da zamislim zašto. Ne sme od majke.

Nađ je otkrio da nije pričao sa rodbinom godinama

- Osam ili devet godina nisam razgovarao sa ocem, majkom, bratom i celom rodbinom. Zbog bivše supruge koja mi nije dozvoljavala i punila mi glavu da su oni krivi za sve. Bio sam budala, voleo sam je i bili su mi centar sveta - rekao je nekadašnji fudbaler Partizana.

Foto: Facebook/jelenanajd, Tanjug/Filip Krainčanić

Ipak, tu nije kraj, jer osim Nađa probleme ima i njegova sadašnja supruga.

- Moja sadašnja supruga dosta ima problema zbog ovoga. Dobijala je pretnje od bivše žene. Ona je naše dete nazivala ustaškim kopiletom jer je moja sadašnja supruga iz Hrvatske izbegla 1991.

- Pretila je i meni slala sms poruke razne sadržine.

- Patim za decom, ne viđam ih već godinu dana, niti sam ih čuo. Zvao sam ih telefonom. Srednjeg sina sam zvao, doživljavao sam da se otme telefon. Da se prekine kontakt.  Svim normalnim putem sam pokušao da saznam kakva su deca u školi. Želeo sam da razgovaram sa učiteljicom ćerke Jane, jer je nisam video godinu dana - kaže Nađ.

- Otišao sam 8. marta na otvorena vrata u školu. Jana me je čekala, znala je da ću doći. Rekla je da je čeka deda, ali da ona želi da ostane samnom i da  će samnom kući. To mu je i rekla.

- Počeli smo razgovor sa učiteljicom i u momentu je Jelena uletela u učionicu zgrabila je Janu za ruku i odvela.

Na pitanje gde je pogrešio Nađ je rekao.

- Dobar i budala su braća

On kaže da je sve u novcu.

- Sutra da joj uplatim milijardu evra, nastavila bi sa istim stvarma. Novac, novac i samo novac je interesuje. Glup sam, moja greška je bila što sam sve to dozvolio da nemam od čega da živim.

Nađ je istakao da je redovno plaćao alimentaciju od 2000 evra dok je imao, ali nije znao na šta se troši.

-Da li je malo 2000 evra? A pored svega je imala sve plaćeno i školu i sport i sve. Šta se radi sa tolikim parama?

- Moja sadašnja supruga plaća alimentaciju mojoj deci. Ponosan sam na to i nije me sramota da kažem. Moja sadašnja supruga plaća mojoj deci alimentaciju.

Printskrin: Youtube/Iz Profila Tv Grand

On je zatim otkrio najbizarniju stvar

- Hteo sam da se bijem sa bratom i ocem. Došao sam 25.decembra na katolički Božić. Supruga me je ubedila da je sve što se dešava da su oni krivi.

- Ta žena se bavi nečim. Ne znam čime ali se bavi nečim.Nekom crnom magijiom. Ja verujem u te stvari, jer sam doživeo na svojoj koži.

- Hvala Bogu, zahvaljujem se mom kolegi iz Partizana koji mi je otvorio oči. Neću da kažem spasao. Ali imam život u kojem nemam finansija. Živim kao 90 % naroda u Srbiji. Ali imam delimično mir sa suprugom i imam kontakt sa svojom familijom sa kojom nisam pričao.

- Ne mogu više da izdržim ljudi, Pustite me da živim da imam mir. Gradio sam, stvarao sam, kao konj, kao magarac. Sve što imam ostavio sam deci i bivšoj supruzi da uživa i ispao sam najgori čovek na svetu. U nekretninama skoro milion evra.

- Kada su se potrošile pare od alimentacije, pošto je imala i problem sa kafićem došla je u kancelariju FK Partizan. Rekao sam da nemam više, ali razvalila je kancelariju celu.  Hteli su da zovu policiju da je privode, rekao sam NE. Zbog dece.

Njegova poruka je jednostavna.

-Želim da me ostave na miru, da me puste da živim sa suprugom. Da nju ne maltretiraju. Smatram da nismo ni prvi ni poslednji koji su se razveli. Samo me interesuje život dece i koliko god mogu i ima davaću deci.

- Imam četvoro divne dece. Ali moja bivša supruga ne dozvoljava deci da vide sestru. Ćerku koju sada imam sa novom suprugom. Pa jel to normalno, da deca ne viđaju sestru. Šta ako se moj sin zaljubi u moju ćerku - pitao se Nađ.

Da li je tačno da bivšoj devojci niste dali da jede?

- Ne želim više da komentarišem gluposti. Stvarno, rekao sam sve. Mogu da kažem još mnogo stvari ali neću zbog dece. Ne želim da imaju problema s tim. Kakav sam ja otac i roditelj glupo je da pričam. Neka moja sadašnja surpuga kaže kakav sam. Ona trpi psihičko zlostvaljanje preko društvenih mreža od strane moje bivše žene i drugarica.

- Ološu, tuče te svaki dan, prijavi ga. To su poruke koje joj stižu svaki dan - rekao je Nađ.

Za kraj Nađ je ponovo ponovio.

- Da li bi čovek koji ne misli o svojoj deci, koji je tukao ženu, ostavio svu imovinu bivšoj ženi. Posle ovoga stavljam tačku na sve ovo. Moja deca znaju da ih tata puno voli i da bi sve dao za njih. Treba da znaju da imaju polusestru.

- Ponavljam. Ja ne želim da se desi da se sretnu Nikola i Helena za 20 godina i da se zaljube, a da ne znaju da su brat i sestra.

Njegova supruga je pozvana na saslušanje u policiju posle optužbi koje je iznela u emisiji da je Albert Nađ tukao, pa je usledilo pitanje da li će se i  on javiti ako ga pozovu

- Naravno da ču otići ako me pozovu. Ja nisam pobegao. Ne želim da mi maltretiraju ženu i dete. A moja deca su uvek dobrodošla kod mene i moje supruge. Ja svojoj deci ne bi nikada dozvolio da ne viđaju majku, ma kakva ona bila.

- Šta će neko misliti posle ove emisije o meni, ne zanima me. Protiv sam svakog nasilja i poručujem svima da kad se razvode misle o deci. - poručio je Nađ sa kraj.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ispovest Alberta Nadja Zena me je varala sa kolegom iz Partizana

Izvor: medio.rs, 25.Sep.2016

Bivši fudbaler Partizana uživo pričao o optužbama da je nasilinik i da je tukao ženu..Bivši fudbaler i funkcioner Partizana Albert Nađ gostovao je uživo u studiju TV Pink gde je odgovarao na optužbe svoje supruge da je nasilnik i da je tukao ženu.Ona ga je optužila da je iz ljubomore udarao...

Nastavak na medio.rs...

ZAPALILA TVITER: Evo kako je bivša supruga Alberta Nađa pratila njegovo gostovanje na televiziji

Izvor: Kurir, 25.Sep.2016

Dok je bivši fudbaler i funkcioner Partizana Albert Nađ u TV emisiji "Aktuelno" izneo svoju stranu odnosa i sukoba sa bivšom suprugom Jelenom, pobivši njene tvrdnje od pre nekoliko dana, ona je na Tviteru ostavila nekoliko desetina komentara.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.