Isplativ remi Australije i Južne Koreje u derbiju

Izvor: Blic, 14.Jan.2011, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplativ remi Australije i Južne Koreje u derbiju

Reprezentacije Australije i Južne Koreje odigrale su nerešeno 1:1 u 2. kolu grupe C Azijskog kupa i tako zadržale odlične šanse da se plasiraju u četvrtfinale.

Posle drugog kola takmičenja po grupama obe selekcije imaju po četiri boda i za prolazak među osam najboljih biće im dovoljan jedan bod u duelima poslednjeg kola, kada se Australija sastaje sa Bahreinom, a Južna Koreja sa Indijom.

U današnjem derbiju C grupe Južna Koreja je povela golom koji je postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ko Ja-Čol u 24. minutu. Isti fudbaler postigao je oba pogotka za svoj tim u prvom kolu protiv Bahreina.

Australijanci su izjednačili u 62. minutu, kada je golman Južne Koreje Jung Sung-rjong napravio jedinu grešku na utakmici koju je iskoristio Mile Jedinak.

U drugoj utakmici drugog kola danas se sastaju Indija i Bahrein.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.