Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2021, 23:09

Ispao i Filip Krajinović

Sten Vavrinka, takođe...

Srbija nema više predstavnika na ATP turniru u Dohi. Oba naša predstavnika završila su učešće bez osvojenog seta. Dušana Lajovića je porazio Mađar Marton Fušoviš, dok je od Filipa Krajinovića bio bolji David Gofan (6:4, 6:4) i obezbedio mesto u osmini finala.

Ispostavilo se da je Gofan bio tek za nijansu bolji, u oba seta oduzeo je po jednom servis 29-godišnjem Beograđaninu, dok za razliku od Belgijanca, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Krajinović nije imao nijednu brejk šansu. Na kraju je pretrpeo četvrti poraz od Gofana u šest međusobnih duela.

David Gofan će se u narednoj rundi sastati sa Amerikancem Tejlorom Fricom koji je još u ponedeljak savladao Italijana Lorenca Sonega (7:6, 6:4).

Sa turnira u Dohi eliminisan je i Stan Vavrinka. Iznenađujuće, pošto je Švajcarca tukao kvalifikant Lojd Haris iz Južne Afrike (7:6, 6:7, 7:5).

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.