Ispao Dominik Tim

Izvor: B92, 20.Maj.2021, 18:15

Ispao Dominik Tim

Prvi nosilac na turniru u Lionu, Dominik Tim, završio je učešće na turniru Serije ATP 250.

Tim je na turniru čiji je nagradni fond 419.470 evra poražen od 49. tenisera sveta, Britanca Kamemrona Norija, 6:3, 6:2.

Meč je trajao svega 66 minuta i još jednom se pokazalo da je Tim, koji ove godine ne beleži očekivane rezultate, daleko od željene forme uoči Rolan Garosa.

Austrijanac u ovom susretu nije uspeo da dođe ni do jedne brejk lopte dok je Nori >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iskoristio tri od ukupno četiri.

U prvom setu, Nori je napravio brejk u četvrtom gemu za 3:1 i potom je držao prednost sve do kraja seta, kada je rutinski odservirao za 6:3.

U drugom je bio još bolji, dva puta je oduzeo servis četvrtom teniseru sveta, u trećem i petom gemu i tako stigao do velike pobede.

Njega u četvrtfinalu očekuje susret sa pobednikom duela između Janika Sinera i Artura Rinderkneša.

Rezultati:

Nišioka - Monfis 4:6, 6:3, 7:6 (2)

Gaske - Švarcman 6:3, 7:5

Cicipas - Pol 6:1, 6:4

Nori - Tim 6:3, 6:2

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KATASTROFALNA FORMA: Dominik Tim ispao na startu turnira u Lionu

Izvor: Kurir, 20.Maj.2021

Prvi nosilac Austrijanac Dominik Tim sapleo se na prvoj prepreci i završio takmičenje na teniskom turniru u Lionu, pošto je u meču osmine finala poražen od Britanca Kamerona Norija 6:3, 6:2.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.