Ispadi navijača Zenita i Šahtjora u Petrogradu

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2011, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispadi navijača Zenita i Šahtjora u Petrogradu

Zenit je golom Lombaertsa slavio minimalnu pobedu protiv Šahtjora, ali će susret ruskog i ukrajinskog prvaka ostati upamćen i po ispadima navijača, kako domaćih, tako i gostujućih.

Jedan simpatizer tima iz Petrograda nije odoleo, pa je preskočio ogradu i utrčao na teren. Naravno, tada je reagovalo obezbeđenje i iznelo ga napolje. Navijači Šahtjora nisu imali mnogo razloga za zadovoljstvo. To ih ipak nije sprečilo da naprave bakljadu u carskom gradu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ispadi navijača Zenita i Šahtjora u Petrogradu

Izvor: Utakmica.rs, 01.Nov.2011

Zenit je golom Lombaertsa slavio minimalnu pobedu protiv Šahtjora, ali će susret ruskog i ukrajinskog prvaka ostati upamćen i po ispadima navijača, kako domaćih, tako i gostujućih. Jedan simpatizer tima iz Petrograda nije odoleo, pa je preskočio ogradu i...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.