Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2020, 16:28

Ispade Zverev

Siner je napravio iznenađenje na Rolan Garosu

Kraj za Aleksandra Zvereva na Rolan Garosu! Neočekivano, iznenađujuće. Janik Siner, 75. igrač na svetu, uspeo je da iznenadi Zvereva i da se plasira u četvrtfinale trijumfom od 3:1 (6:3, 6:3, 4:6, 6:3).

Nekako je Siner izašao na teren bez straha od favorizovanog Zvereva, igrao je svoj tenis i sa 6:3 dobio i prvi i drugi set što mu je dalo veliki zalet. U prvom setu Siner je napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jedan brejk, u drugom dva komada, pa je vrlo dominantno došao do prednosti od 2:0 u setovima.

Oslanjao se dosta na servis Siner i to ga je dovelo do takve prednosti. Bilo je očekivano da će Zverev da proba da se vrati, dobio je jedan set, ali je se u četvrtom videlo da nema snage za preokret i da će Siner proći dalje. Zaista je ostavio odličan utisak.

E, u narednom kolu ćemo gledati pravu poslasticu jer će Siner u ovakvoj formi ići na Rafaela Nadala u četvrtini finala, pa ćemo videti koliko može protiv favorizovanog Španca, drugog nosioca na turniru.

Mogao bi ovakvom igrom da ga izazove. Ali, prepreden je Španac, ovo je njegov turnir, tako da Sinera čeka (ne)moguća misija.

Italijan ima 19 godina i očigledno ga čeka svetla budućnost u tenisu.

ROLAN GAROS – OSMINA FINALA, MUŠKARCI

Nedelja

Nadal - Korda 3:0 (6:1, 6:1, 6:2)

Zverev – Siner 1:3 (3:6, 3:6, 6:4, 3:6)

14.30: (1,12) Švarcman - Sonego (5,30)

16.00: (1,01) Tim - Gaston (20,0)

***kvote su podložne promenama

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.