Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 17:10

Iskustvo na Nestinoj strani, ali Pobega voli mečeve sa Frozinoneom

Prvi meč polufinala plej-ofa za promociju u Seriju A između Frozinonea i Prodenonea

Sve je bilo spremno za duel Čitadele i Pordenonea u polufinalu plej-ofa za promociju u Seriju A, kada je tim iz Veneta sve do poslednjih trenutaka prvog poluvremena imao dva gola prednosti protiv Frozinonea. Međutim, četa Alesandra Neste uspela je da prvo smanji rezultat pred sam odlazak na odmor, u nastavku izjednači, potom u produžetku u potpunosti preokrene rezultat i zakaže >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << večerašnji megdan sa ekipom sa severoistoka Italije.

Kamilo Ćano golom u 121. minutu još jednom je pokazao zbog čega je upravo Čitadela njegov omiljeni protivnik i doneo svom timu vrednu pobedu, jer bi u slučaju remija dalje otišla Čita zbog boljeg plasmana u ligaškom delu. Isto pravilo važi i u polufinalu, s tim da se umesto jednog meča, sada igraju i revanš utakmice, a prva će se odigrati na Benito Stirpeu u Frozinoneu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Na dva ovosezonska susreta uspešniji su bili zeleno-crni sa pobedom i remijem, ali su Kanarinci ti koji mogu da se oslone na iskustvo u ovoj fazi takmičenja. Pre tri godine eliminisani su u ovoj rundi od Karpija, da bi već naredne, kada su izborili plasman u elitu, slavili protiv Čitadele, a kasnije i Palerma u finalu.

Pordenone je tek drugi tim koji je stigao do polufinala plej-ofa nakon što je prethodnu godinu proveo u Seriji C, što je jedino još pošlo za rukom Beneventu u sezoni 2016/17. Međutim, u ovaj meč gosti ulaze sa serijom od pet utakmica bez trijumfa, ali i dosta svežiji, pošto su imali osam dana pauze.

Posebnu pažnju večeras treba obratiti na vezistu Milana, Tomasa Pobegu, koji na pozajmici nastupa za Pordenone, a koji je ove sezone na dva meča protiv Frozinonea čak tri puta pogađao mrežu. S druge strane, u centru pažnje će biti Federiko Dionisi i Kamilo Ćano, strelci u prethodnom susretu sa zeleno-crnima koji je završen rezultatom 2:2. Dvojica napadača Frozinonea učestvovala su, da li golom ili asistencijom, u šest od osam poslednjih golova Nestine ekipe.

PLEJ-OF ZA ULAZAK U SERIJU A - POLUFINALE

Subota

Kjevo – Specija 2:0 (2:0)

Nedelja

21.00: (1,90) Frozinone (3,40) Pordenone (4,30)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.