Iskristalisalo se, ovo su tri opcije za Ronaldovu budućnost!

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskristalisalo se, ovo su tri opcije za Ronaldovu budućnost!

Portugalac ima tri varijante, videćemo za šta će se odlučiti...

Kristijano Ronaldo je pristao, čak bio i inicijator akcije da igrači Juventusa smanje plate, čime je sebi uskratio 10 miliona evra, a igrači su ukupno svojim odricanjem spasili klubu oko 100 miliona.

Juventus je danas primer žrtvovanja igrača za klub, njihovi putem krenulo je par timova, a predomislile su se zvezde Barselone.

Ali i dalje se postavlja pitanje šta će biti sa Kristijanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na leto, tačnije hoće li Juventus uspeti da održi postojeći nivo plata.

Pominjana je opcija Pari Sen Žermen, navodno Parižani su se raspitivali kod Mendeša, oni računaju na finansijski efekat, ali i to šta bi Ronaldo značio za promociju Mundijala u Kataru.

Ipak, za sada nema pregovora, Juventus bi tražio 70 miliona evra za svoju prvu zvezdu, a odluku bi ostavili Ronaldu.

Druga opcija je da sve ostane kako jeste, da Kristijano pod sadašnjim uslovima (30 miliona godišnje) odradi ugovor i onda ode verovatno u Ameriku, a treća je intrigantna.

Naime, Juventus bi da Ronaldo smanji platu, ali i da produži ugovor, odnosno ostane do kraja karijere u klubu. Anjeli računa na prijateljstvo sa igračem, njegovu želju da se oproba u biznisu, i zauzimanje visoke hijerarhije, ne u Juventusu već u carstvu Anjelijevih.

Videćemo kako će se sve rasplesti, ali čini se da su u Juventusu, iako je na neki način iscrpljena marketinška vrednost Ronalda toliko zadovoljni njegovim stavom, ponašanjem, formom, odnosom prema obavezama, da čine sve kako bi do kraja karijere ostao u Torinu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.