Isko vratio Veratija na fabrička podešavanja

Izvor: B92, 03.Sep.2017, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isko vratio Veratija na "fabrička podešavanja"

Kada nekoga u školskom dvorištu prevarite sjajnom fintom obično prođu nedelje dok "žrtva" prestane da bude na meti prozivki.

Šta tek onda reći za Marka Veratija koji će imati košmare nakon susreta sa Iskom i njegovim neverovatnim driblingom.

Vezista Reala odigrao je simultanku na stadionu 'Santjago Bernabeu', postigao dva prelepa pogotka, a u 68. minutu je oduševio čitav fudbalski svet lakoćom kojom je prevario jednog od najboljih veznih igrača na svetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On je na sredini terena povukao loptu i šmekerski je proturio kroz noge Italijanu, a onda idealno uposlio klupskog saigrača Danija Karvahala koji ipak nije krunisao akciju golom.

Ipak, Španija je lagano slavila rezultatom 3:0 i došla na korak do Svetskog prvenstva u Rusiji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Isko sjajnim driblingom 'ponizio' Veratija

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2017

Kada nekoga u školskom dvorištu prevarite sjajnom fintom obično prođu nedjelje dok "žrtva" prestane da bude na meti prozivki.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.