Iskliznula mu lopta, biće plaćen kao Ronaldo!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskliznula mu lopta, biće plaćen kao Ronaldo!

Niko nije ni blizu ove plate u njegovoj profesiji...

Sada je jasno, De Hea ostaje u Junajtedu, ništa od povratka u Madrid, potpisaće ugovor na pet godina, a ući će u istoriju.

Naime, Španac postaje najplaćeniji golman svih vremena, preteći će Manuela Nojera koji zarađuje oko 15 miliona evra po sezoni.

De Hea će biti na četvrtom mestu liste najplaćenijih igrača, sa 21 milionom po sezoni, ispred njega su jedino Mesi, Nejmar i Ronaldo, koji je tek >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << malo plaćeniji i želi novi ugovor.

Real se okrenuo Alisonu, De Hea je pod pritiskom posle greške protiv Portugala, čak su neke ankete pokazale da vazda nezadovoljni Španci žele da Jero promeni golmana, ali su to gluposti, on ima potpuno poverenje.

"Ljudi, ponašate se kao da sam ubio nekoga", rekao je De Hea posle meča.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.