Isaković: Biće Metaloplastika jaka kao nekad

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Avg.2011, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isaković: Biće Metaloplastika jaka kao nekad

Igrači Metaloplastike su prvih sedam dana priprema za novu sezonu odradili u Šapcu, ali su se već preselili u Bajinu Baštu gde bi trebalo da ostanu do 11. avgusta, a zatim sledi povratak u Šabac i početak odigravanja prijateljskih utakmica.
Već 14. avgusta Metaloplastika ZK će odigrati utakmicu u Staroj Pazovi sa prvakom Makedonije, Metalurgom, a nekoliko dana kasnije u svom gradu ugostiće Politehniku iz Rumunije. Prilika za uigravanje tima biće i na memorijalnim turnirima „Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ranković” i „Bogdan Rodić”.

U novi šampionat Šapčani će krenuti sa donekle izmenjenim timom jer su otišli Milan Đuričin (Politehnika, Rumunija), Veljko Milošević (Partizan), Miodrag Kažić (Bolonja) i Irakli Čikovani (Rumunija).
Nove ugovore i to u trajanju od po tri godine potpisali su Miloš Mitrović, Miloš Rajačić, Miloš Marković, Miloš Dragaš i Bogdan Medurić, dok su Luka Mitrović i kapiten Filip Marjanović potpisali aneks ugovora i još jednu sezonu će ostati u Šapcu.
Pored njih došli su golman iz Vranja Arsić, desni bek iz Priboja Nemanja Grujičić, zatim nekadašnji kadetski i omladinski reprezentativac pivotmen Đuro Karanović iz Vrbasa. Sa svima je potpisan ugovor na tri godine, na čemu je insistirao novi sportski direktor Mile Isaković koji je najavio dolazak još dva do tri kvalitetna igrača:
Svesni su i momci, ali i mi iz rukovodstva da je ovo najvažniji deo priprema i svi ga moraju maksimalno odraditi. Pripremamo ekipu, jer želimo da se u sledećoj sezoni plasiramo u neki od evropskih kupova, ali mi gledamo i na duže staze, jer bi želeli da kroz par sezona pokušamo titulu da vratimo u Šabac. Znamo da nas čeka mnogo rada i obaveza, ali verujem u stručni štab i ove momke koji će biti budućnost šabačkog rukometa.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Todorić o planovima, pojačanjima...

Izvor: B92, 03.Avg.2011, 13:45

Košarkaši Partizana pripreme za novu sezonu počinju 8. avgusta, a sportski direktor Dragan Todorić za "Sport" govori o planovima crno-belih..."Okupljanje je zakazano za 8. avgust u "Šumicama". To će biti uvodni trening i sada već tradicionalni skup igrača i stručnog štaba.".."Početak će da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.