Irving: Samo mi je trebala pauza VIDEO

Izvor: B92, 20.Jan.2021, 13:59

Irving: Samo mi je trebala pauza VIDEO

Kajri Irving priključio se saigračima u Bruklin Netsima u utorak, nakon što je propustio sedam utakmica.

Prvih pet je bio van tima, a druge dve dok se nisu ispunili uslovi za njegov povratak.

Irving se obratio medijima prvi put otkako je "nestao", a sa glavom nasloljenom na ruke nije objasnio razloge svog odsustva, istakavši da se dešavalo dosta porodičnih i ličnih stvari.

"Želim da se izvinim navijačima. Moja posvećenost je uvek bila da donesem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nešto posebno Bruklinu. Ne samo titulu. Jedinstvo, jednakost, veće stvari od same igre. Trebalo je prilično vremena i dug put dok se nisam vratio kući. Zbog toga sam zahvalan svakog dana. Vratio sam se, srećan sam što sam ovde. Dobili smo sjajne delove i idemo dalje. Ostaviću da moja igra i dela pričaju za sebe kao što sam i planirao. Samo mi je bila potrebna pauza", rekao je Irving.

NBA liga je kaznila Irvinga sa 50.000 dolara zbog kršenja zdravstvenih i bezbednosnih protokola jer je viđen na video snimku na društvenim mrežama sa porodične žurke bez maske.

Pročitajte još Kajri Irving je Čovek

Irving je ostao i bez skoro 900.0000 dolara od svoje plate (33,5 miliona $) jer su dve propuštene utakmice bile tokom obaveznog karantina.

"Imao sam sjajnu podršku tima. To je sve što sam mogao da tražim. Da podrže ne samo mene nego i moju porodicu. Vezan sam za zavičaj, pa je malo drugačije sa porodicom i ličnim stvarima. Na meni je da to rešim kao čovek. Preuzimam punu odgovornost za svoja dela, pričao sam sa svakim saigračem pojedinačno i idemo dalje", dodao je Irving.

Netsi su u međuvremenu napravili "blokbaster" trejd i doveli Džejmsa Hardena, sa kojim su dobili obe utakmice na kojima je nastupio.

"Vrlo je uzbudljivo što možeš da igraš sa sjajnim igračima koji su dugo u ligi. Kroz uspone i padove, vrhove i doline. Džejms nam odgovara zbog iskustva. Njegov dolazak će biti sjajan za našu svlačionicu", zaključio je Irving.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.