Irving: Sa Džejmsom uvek u rat

Izvor: MVP.rs, 13.Jun.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irving: Sa Džejmsom uvek u rat

Plejmejker Kavalirsa je pohvalno govorio o svom saigraču.

Klivlend Kavalirsi nisu uspeli da odbrane titulu u NBA ligi. Izabranici Tajrona Lua su u finalu poraženi od Golden Stejt Voriorsa sa 4-1, a Kajri Irving je nakon pete utakmice izneo niz komplimenata na račun Lebrona Džejmsa.

"On je tip igrača sa kojim uvek želim da sam na terenu, tip igrača sa kojim uvek želim da idem u rat. Znam šta da očekujem od njega. On je pravi lider i pored >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << takvog igrača samo možete da napredujete. Ako ostanemo zajedno ubeđen sam da je nebo granica za nas. Uz njega sam mnogo naučio i mogu samo da budem ponosan. Ostavio je sve na terenu. Čoveče, beležio je tripl-dabl u finalu", završio je Irving.

Na pet utakmica velikog finala plejmejker Kavsa je u proseku postizao 29.4 poena, uz 4.4 asistencije i četiri skoka.

(foto: Nathaniel S. Butler / NBAE via Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.