Irving: Lebron me i dalje oduševljava

Izvor: MVP.rs, 22.Apr.2017, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irving: Lebron me i dalje oduševljava

Plejmejker Kavsa je oduševljen igrama svog saigrača.

Klivlend Kavalirsi se nalaze u sjajnoj poziciji u prvoj rundi plej ofa na Istoku, a trenutno u seriji sa Indijanom Pejsers vode sa 3:0. Poslednji meč u seriji je rešio Lebron Džejms neverovatno partijom. Džejms je taj susret završio sa 41 poenom (14/27FG, 7/14FT), 13 skokova i 12 asistencija, te je na taj način stigao do 17. tripl-dabl učinka u plej ofu u svojoj karijeri. On je 28 poena ubacio u drugom poluvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << a 15 u završnih 12 minuta.

Pričajući sa medijima, oduševljenje svojim saigračem nije krio i Kajri Irving.

"Lebron me i dalje oduševljava. Pitanje je zašto vas ne oduševljava? Svaki put kada uradi nešto nverovatno, uvek ga poredite sa nekim drugim igračem. Ono što je uradio protiv Pejsersa je neverovatno. Bila je to još jedna istorijska pobeda za Kavse. On radi neverovatne stvari", izjavio je Irving.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.