Ironija sudbine: Sanjol cele nedelje kritikovao Afrikance, a Tunišanin i Malijac mu doneli pobedu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ironija sudbine: Sanjol cele nedelje kritikovao Afrikance, a Tunišanin i Malijac mu doneli pobedu (VIDEO)

Tokom prošle nedelje trener Bordoa Vili Sanjol je izneo kontroverzno mišljenje da su igrači iz Afrike dobri zbog niskih cena i borbenosti, ali da im fali tehnika, inteligencija i disciplina. Meč sa Lansom je odisao ironijom pošto su pobedu Žirondincima doneli fudbaleri sa Crnog kontinenta – 1:2.

Sanjol se u međuvremenu izvinio, a izgleda da su Afrikanci u redovima Bordoa bili posebno motivisani pošto je prvo Tunišanin Vabi Hazri mirno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << završio kontru gostiju za vođstvo od 1:0

Da komentari trenera Bordoa nikako nisu na mestu pokazali su pomenuti Hazri i fudbaler iz Malija Šeik Dijabate. Tunišanin je u 41. minutu poslao loptu kroz odbranu Lansa, a Dijabate je oči u oči sa golmanom domaće ekipe i pokazao i tehniku i inteligenciju pošto je smireno predriblao golmana i povećao na 0:2.

Lans je uzvratio u 74. minutu sa bele tačke, a siguran izvođač je bio Tuzgar, mada to nije bilo dovoljno da se ekipa probudi i izbori bod.

Kako bi sve bilo još ironičnije Žirondinci su i tim za koje su afrički fudbaleri postigli najviše golova u Ligi 1 - sedam.

Liga 1, 13. kolo:

Ren – Lorijan 1:0

/Enrike 89/

Subota:

Lens – Bordo 1:2 (0:2)

/Tuzgar pen 74 – Hazri 24, Dijabate 41/

20:00 Bastija – Monpelje

20:00 Kaen – Nant

20:00 Evijan – Nica

20:00 Tuluz - Mec

Nedelja:

14:00 Lion – Gengam

17:00 Rems – Lil

17:00 Sent Etjen – Monako

21:00 PSŽ - Marselj

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.