Izvor: Sportal.rs, 14.Apr.2024, 11:34

"Iran je najavio još jedan napad!" Oglasila se srpska odbojkašica iz Izraela: Očekuje nas neizvesnost... /FOTO/

Napad Irana na Izrael sa preko 300 dronova, krstarećih i balističkih projektila završio se bez ozbiljnih posledica nakon što je velika većina njih presretnuta i oborena. Ipak, daleko od toga da je situacija u Izraelu mirna. Ceo svet prati šta se dešava, a u toj zemlji igra i Slađana Erić, srpska odbojkašica, koja je o trenutnom stanju izvestila javnost na Instragramu.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

SRPKINJA U PAKLU BLISKOG ISTOKA: „500 raketa je poslato iz Irana, vlada neizvesnost!“

Izvor: HotSport.rs, 14.Apr.2024

Sve je veoma blizu eskalacije novog sukoba Nakon što je Iran izveo napad lansirajući stotine dronova kamikaza i krstarećih raketa ka Izraelu, čitava situacija ostavlja trag neizvesnosti i napetosti u regionu Bliskog istoka. Napadu su se pridružili i Hezbolah i Huti, iz Libana i Jemena, što dodatno...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.