Iran dobar sparing partner odbojkaškoj reprezentaciji Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran dobar sparing partner odbojkaškoj reprezentaciji Srbije

BEOGRAD - Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Kolaković rekao je danas novinarima u Beogradu da očekuje da će mečevi sa reprezentacijom Irana u Teheranu biti "dobar sparing" njegovom timu u pripremama za Svetsku ligu.

Odbojkaši u Iran putuju sutra, a mečevi sa selekcijom koju vodi Zoran Gajić trebalo bi da se odigraju 15. i 17. maja.

"Iran je solidna, čak odlična ekipa sa velikim ambicijama. Oni se spremaju za Olimpijske igre i očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobar sparing.

U ovih sedam dana od kada smo se okupili dobro smo radili i nije nedostajalo entuzijazma", kazao je Kolaković.

Selektor Srbije povešće na put 15 igrača. Reprezentacija bi pre početka Svetske lige 13. juna trebalo da odigra još nekoliko pripremnih utakmica u Italiji.

Srbija će igrati u Grupi A, sa Venecuelom, Francuskom i domaćinom završnog turnira Brazilom. Takmičenje se završava 27. jula, a tim ide na Olimpijske igre u Peking 3. avgusta. Kolaković je, međutim, istakao da njegov tim ima želju da se plasira na završni turnir.

"Prošle godine smo imali jako mlad sastav...ove želimo da se plasiramo na 'fajnal siks'. Biće komplikovano održati formu i nivo emocija za oba takmičenja, ali Olimpijske igre su najveće takmičenje i one izvlače najbolje iz nas", rekao je trener.

Srbija u Teheran polazi sutra, a na Kolakovićevom spisku nalaze se:

Nikola Kovačević, Vlado Petković, Marko Podraščanin, Mihajlo Mitić, Marko Samardžić, Nikola Rosić, Dragan Stanković, Vladimir Čedić, Dejan Radić, Konstantin Čupković, Miloš Nikić, Dejan Bojović, Nemanja Petrić, Saša Starović i Tomislav Dokić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.