Ipak su ligamenti...

Izvor: Mondo, 09.Okt.2017, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak su ligamenti...

Visoki vezista će, ipak, morati na dužu pauzu.

Foto: Martin Rickett/PA via AP

Loše vesti za Mančester junajted.

Maruan Felaini će na dužu pauzu pošto je selektor Belgije Roberto Martinez potvrdio da je u pitanju povreda ligamenata, iako su se u taboru reprezentacije nadali da će saopštiti nešto bolje vesti o ozledi visokog veziste.

Felaini je odigrao svega pola sata utakmice Bosna i Hercegovina - Belgija (3:4), koja sa takmičarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << aspekta ništa nije značila "crvenim đavolima" koji su se već plasirali na SP.

On je zatražio izmenu zbog povrede levog kolena, a dan nakon susreta stigle su nešto optimističnije vesti da nisu stradali ligamenti, i da bi na teren mogao da se vrati za nekoliko nedelja, što u ovom slučaju neće biti moguće, a ta informacija ubrzo je demantovana.

Ovo je veliki problem za Žozea Murinja koji je ranije zbog povrede na duži period izgubio Pola Pogbu, ali dobra vest je da će Romelu Lukaku biti spreman za neredni vikend.

Current #MUFC injury list:Fellaini - knee Jones - knock Pogba - hamstring Ibrahimovic - ACL Rojo - ACL Carrick - knock Lukaku - ankle

— Stretford End (@stretford_end) October 9, 2017

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.