Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2020, 18:40

Ipak je Gorodeja gora

Rezervisti mozirske Slavije konačno zabeležili trijumf

Na današnjem programu Više lige rezervi u Belorusiji na programu su bila dva meča, a u centru pažnje je bilo ogledanje Slavije i Gorodeje.

Kao što se i očekivalo, pošto su u pitanju dva veoma slaba tima, nije pao veliki broj golova, te je utakmica završena rezultatom 1:0 za domaći tim. Strelac jedinog pogotka na susreta bio je Vladislav Malkevič u petom minutu susreta. Kada je Kada je Rostislav >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Šavel iz Gorodeje u 35. minutu morao da napusti teren u Moziru zbog drugog žutog kartona, sve je bilo jasno.

No, domaćin nije uspeo da iskrossti brojčanu prednost da poveća rezultatsku prednost, ali se pobedi, makar i minimalnoj u zube ne gleda. Slavija je tako prekinula niz od 14 utakmica bez trijumfa koji je započeo još u prošloj sezoni. Očajna Gorodeja 2 nastavlja sa porazima, a ovo je bio osmi uzastopni.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Na drugom današnjem susretu Šahtjor iz Soligorska je očekivano, ali uz mnogo problema savladao Belšinu rezultatom 2:1 (2:0). Golove za domaći sastav postigli su Kovalevič i Ahapovski, a za goste Jahojev.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.