Ipak Žiru!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak Žiru!

Izgleda da su prelomili.

Kako prenosi Đanluka Di Marcio, Inter je dogovorio transfer Kristijana Eriksena u svoje redove iz Totenhema, kao što smo i najavili, sve bi trebalo da bude gotovo u ponedeljak.

Upravi "Neroazura" je ostao zadatak da angažuje pojačanje u napadu, Konte je zatražio jednog korpulentnijeg napadača, koji će moći da odmeni Lukakua u prvoj postavi.

Postigli su dogovor sa Napolijem oko prodaje Politana, krilni fudbaler će na pozajmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa pravom otkupa u Napulj, ekipa sa "San Paola" će moći da ga otkupi za 25 miliona evra narednog leta, ako procene da je adekvatna zamena za Kaljehona.

Postojala je mogućnost da u suprotnom smeru krene i Fernando Ljorente, ali se situacija promenila, Napoli je rešio da zadrži Španca, nakon povrede koju je doživeo Mertens.

Tako "Kralj lavova" ostaje pod Vezuvom, što "Neroazurima" značajno sužava opcije.

Di Marcio prenosi da će do kraja prelaznog roka pokušati ipak da dovedu Olivijea Žirua iz Čelsija.

Francuz se čitave zime dovodi u vezu sa klubom sa "Meace", ali se stekao utisak da su odustali od njegovog angažovanja u Milanu, ipak, novonastala situacija ih je izgleda ubedila da krenu po šampiona sveta, koji je rešen da napusti "Stamford Bridž", jer kod Lamparda ne dobija priliku.

Problem bi mogao da bude i to što navodno i Barselona prati bivšeg napadača Arsenala i Monpeljea, Katalonci su na duži period ostali bez Suareza i momentalno im je potrebna zamena.

Videćemo kako će se ova priča završiti, Inter je uspeo da ostvari svoje ciljeve u ovom prelaznom roku, čini se da je poslednji zadatak uprave Žiru.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.