Ipak Golden Stejt!

Izvor: Mondo, 04.Jul.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak Golden Stejt!

Suprotno najavama, Kevin Durent odlazi među Voriorse!

"Boston Seltiksi imaju 17 NBA titula i mogu da dođu nadomak 18. Ne samo da je Al Horford stigao u grad, već dolazi i Kevin Durent. Dogovorio je maksimalni ugovor sa Seltiksima", vest je koja je ove srede protresla Ameriku.

Sudeći prema toj informaciji koju je objavio Si-Bi-Es (CBS), a preneo Jahu sports (Yahoo sports), najtraženiji slobodni agent - Kevin Durent, odlučio je da posle devet godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << napusti Tandere, sa kojima je saradnju počeo još 2007. u Sijetlu, kao ruki.

U međuvremenu se izgradio u jednog od najboljih igrača današnjice, a sa Raselom Vestbrukom predvodio je tim do velikog NBA finala 2012. Dve godine kasnije postao je i zvanično najbolji igrač lige.

Iako se pretpostavljalo da će "Kej-Di" ovog leta produžiti saradnju sa Tanderima ili da će čak učiniti Golden Stejt još jačim, on je očigledno najbliži odlasku u Boston, gde ga je tokom pregovora pozivao i najbolji kvoterbek NFL lige Tom Brejdi.

"Seltiksi su sada potpuno konkurentni u trci za titulu i veliki su rivali Lebronu Džejmsu, koga bi Kevin Durent sigurno voleo da skine sa trona", javlja isti izvor.

Prema najavama, zvanična potvrda njegove odluke biće objavljena tokom dana.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.