Inzagi u Milanu do kraja karijere

Izvor: B92, 29.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inzagi u Milanu do kraja karijere



Napadač Milana Filipo Inzagi rekao je da želi da završi karijeru u sadašnjem klubu, nakon nekih izveštaja da će napustiti "crveno-crne". Prema tim izveštajima Inzagi je bio nezadovoljan dovođenjem Ronalda u januarskom prelaznom roku.

„Nikada nisam imao negativne misli. Mislim da će saradnja sa Milanom trajati jer ima nešto posebno između mene i kluba", rekao je Inzagi.

Inzagi, koji ima 33 godine, postigao je ove sezone samo dva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gola za Milan, dok je Alberto Điladinjo postigao osam, a čak je i Ronaldo već postigao tri gola. Inzagi ipak veruje da se uspešnih šest godina u klubu neće olako zaboraviti.

„Golovi i pobede koje sam postigao u ovom klubu su nešto što ne može biti izbrisano. Još uvek imam puno poverenje svih u klubu, trenera i navijača, i nadam se da ću ovde igrati do kraja karijere", završio je Inzagi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.