Izvor: MozzartSport.com, 16.Jan.2021, 02:06

Inzagi blista od sreće: Video sam vatru u očima kod mojih igrača

Strateg Nebeskoplavih potukao je Paula Fonseku. Lacio je učinio Romu bespomoćnom na Olimpiku, a u heroje su izrasli Ćiro Imobile i Luis Alberto

Nebeskoplavi ponizili su Vučicu u Derbiju dela Kapitale (3:0). Sastav Simonea Inzagija kaznio je svaku neopreznost igrača Rome, Nebesplavi su terorisali presingom poslednju liniju rivala, a Simone Inzagi nije bio znenađen dominacijom svog tima, jer je kako kaže pogled u očima njegovih igrača nagoveštavao blistavo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izdanje i konačno parvo lice. Lacio je prvi put ove sezone uspeo da poveže tri pobede u Seriji A.

„Današnji nastup bio je izvrstan, bili smo odlučni, agresivni, diktirali smo tempo. Momci su bili sjajni, ali već sam juče video da je pogled u njihovim očima bio ispravan, za razliku od nekih prethodnih prilika , rekao je Inzagi za Skaj Sport Italija i nastavio:

„Pobeda nas izuzetno zadovoljava, želeli smo je svom snagom i stigla je uz pomoć naših divnih navijača, koji su danas došli na trening da nas podrže”.

Često je su Simone Inzagi i njegov sastav bili kritikovani zbog nekonstantnosti i slabijih rezultata kojima je umnogome doprinela ozbiljna borba Nebeskoplavih sa virusom korona.

„Istina je da je Lacio ispuštao bodove ove sezone, ali to je zato što smo igrali svaka dva i po dana sa brojnim igračima zaraženim virusom korona, imali smo 11-12 igrača za put u Briž“.

Ogolio je strateg Lacija sve Romine probleme. Mane Vučice su isplivale na površinu. Bio je Lacio dominantniji i agresivniji, a pobedu Nebeskoplavih skrojili su golovima Imobile i Luis Alberto.

„Felipe Kaisedo i Ćiro Imobile su nas pokrenuli, svi smo radili zajedno, uradili smo ono što je trebalo kao tim. Mnogo nam je bilo stalo do ovog derbija i osećali smo se spremnim. Nedostajali su nam Fares, Kataldi i Strakoša, dok su Korea i Lulić bili na klupi samo zato što su divni i želeli su da budu tamo “, rekao je Inzagi i dodao:

„Izgubili smo malo tlo, sa nekoliko remija koji su mogli biti pobede, možda bismo već bili pri vrhu. Znamo da se fudbal promenio nakon pandemije virusa korona, morate da sačekate do poslednjeg trenutka da vidite koji su vam igrači na raspolaganju, ali nadam se da ću moći zaista da rotiram ove momke koji me preko pet godina čine neverovatno srećnim“.

Manuel Lacari jedan od od heroja plavog dela Rima. Vezista Lacija namestio je prva dva gola, neutralisao je Leonarda Spinacolu, zadavao ogromne probleme Ibanjezu i bio konstantna pretnja po desnom boku,

„Imao je problema prošle nedelje, morao je da se leči i da dobija lekove protiv bolova tokom poslednjih nekoliko dana, ali on je sjajan momak i zaslužuje sve pohvale“, završio je strateg Lacija.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Inzagi blista od sreće: Video sam vatru u očima mojih igrača

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jan.2021

Strateg Nebeskoplavih potukao je Paula Fonseku. Lacio je učinio Romu bespomoćnom na Olimpiku, a u heroje su izrasli Ćiro Imobile i Luis Alberto..Nebeskoplavi ponizili su Vučicu u Derbiju dela Kapitale (3:0). Sastav Simonea Inzagija kaznio je svaku neopreznost igrača Rome, Nebesplavi su terorisali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.