Inzagi: Zbog navijača se neću predati!

Izvor: Blic, 11.Nov.2010, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inzagi: Zbog navijača se neću predati!

Golgeter Milana Filipo Inzagi najverovatnije je završio sezonu pošto će biti podvrgnut operaciji levog kolena.

Inzagi se povredio u pobedi nad Palermom od 3:1, u duelu sa defanzivcem protivničkog tima Ćezareom Bovom.

Inzagi će u narednih nekoliko dana biti podvrgnut operaciji ligamenata levog kolena,a uprkos lošim prognozama, iskuni napadač izrazio je uverenje da će iz čitave priče izaći jači.

"Uradiću sve što mogu da vas uverim da ovo nije kraj. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zbog vas se neću predati. Znam kao i vi da će biti jako teško, ali mislim da će mi biti lakše zbog energije koju dobijam od vas. Hvala vam puno", poručio je Super Pipo navijačima Milana i fanovima širom planete nakon što postoji opravdani strah da bi novonastala povreda mogla da ga košta kraja karijere.

Napadač Milana je ove sezone postigao tri gola u Ligi šampiona i sa 70 pogodaka postao najbolji strelac u istoriji evropskih takmičenja.

Inzagi je odigrao ukupno 289 utakmica za Milan i postigao 125 golova, jedan gol više od Marka van Bastena.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.