Inventivan plan nemačkog petoligaša da se spase od bankrota

Izvor: Blic, 01.Okt.2010, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inventivan plan nemačkog petoligaša da se spase od bankrota

Nemački petoligaš Vestfalija Herne nalazi se pred bankrotom, pa su snalažljivi čelnici tog kluba rešili da na najzanimljiviji mogući način pokušaju da reše taj problem.

Vestfalija Herne, uprkos niskom rangu, poseduje za te uslove prilično veliki stadion kapaciteta 32.000 navijača, pa je uprava kluba rešila da održi nagradnu igru u kojoj će za 20 evra pobednik moći da bira ime za igralište.

U prva tri dana na adresu nemačkog petoligaša je stiglo već >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 120 uplata iz Italije, Švajcarske, pa čak i Amerike, a konkurs za novo ime stadiona trajaće do 24. oktobra kada će biti odlučen pobednik pre meča sa FK Vegbergom.

Ukoliko imate 20 evra viška, ne propustite priliku da vaše ime postane besmrtno u nemačkom nižerazrednom fudbalu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lutrija za ime stadiona

Izvor: S media, 01.Okt.2010

Čelnici nemačkog petoligaša Vestfalija Herne smislili su originalan način kako da spasu klub od pretećeg bankrota - organizovali su lutriju u kojoj će svako ko uplati 20 evra imati priliku da da ime stadionu ovog kluba...Pobednik će moći da izabere koje god hoće ime pod uslovom da ne bude agresivno,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.