Invazija Delija na Borču

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Mar.2012, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Invazija Delija na Borču

Crvena zvezda prvi put dolazi po bodove u Borču. Verne navijače najtrofejnijeg srpskog kluba ne brine protivnik, nego što neće biti mesta na stadionu za sve zainteresovane koji bi da prisustvuju utakmici.

Kapacitet stadiona u Borči je svega 3.000 mesta. Na blagajne Marakane prosleđeno je 1.300 ulaznica. Danas su ekspresno prodate. Domaćin će morati da se suoči sa invazijom Delija.
Zvezdu je na dve prolećne utakmice na domaćem terenu gledalo više od 80.000 ljudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << energija vere u pobede i podršku mladom timu sve je jača i interesovanje za meč narednog kola desetostruko je veće od broja ulaznica koji je prosleđen Delijama. Problem sa kapacitetom bio je i u Ivanjici.
BSK je ranije dočekivao Crvenu zvezdu na Omladinskom stadionu na Staroj Karaburmi, ali od ove sezone domaćin je na svom renoviranom igralištu.
Bez prodaje ulaznica
Utakmica je proglašena je mečom visokog rizika, a u Borči su preduzete maksimalne mere bezbednosti da gostovanje Crvene zvezde protekne u najboljem redu i bez incidenata.
Nema više prodaje ulaznica. Dobili smo instrukcije da na dan utakmice to ne činimo – reči su Zorana Mitrovića, sekretara BSK–a.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Invazija Delija na Borču

Izvor: Utakmica.rs, 16.Mar.2012

Crvena zvezda prvi put dolazi po bodove u Borču. Verne navijače najtrofejnijeg srpskog kluba ne brine protivnik, nego što neće biti mesta na stadionu za sve zainteresovane koji bi da prisustvuju utakmici. Kapacitet stadiona u Borči je svega 3.000 mesta. Na blagajne...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.