Interu preti zabrana transfera zbog Modrića?

Izvor: N1 televizija, 18.Avg.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interu preti zabrana transfera zbog Modrića?

Inter je obavešten o tužbi Real Madrida i preliminarnoj istrazi, ali milianski tim tvrdi da nije direktno kontaktirao 32-godišnjeg veznog igrača te da nema osnova za žalbu.

Real Madrid tužio je Inter nadležnom telu FIFA zbog navodnog nagovaranja Luke Modrića da raskine važeći ugovor sa španskim timom.

Tokom prelaznog roka Inter je pregovarao s Modrićevim zastupnicima, ali nije poslao ni zvaničnu ponudu Realu. Ono što smeta upravi 'kraljevskog kluba' je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i činjenica da je roso-neri ni u jednom trenutku nisu obavestili o svojim namerama.

Prema pravilniku FIFA, klub koji namerava da sklopi ugovor s profesionalnim igračem mora o tome da obavesti njegov trenutni klub u pisanom obliku, pre nego počne pregovore s igračem.

Modrić još dve godine ime obaveze prema Realu, a u Madridu smatraju da je jasno da je Inter podsticao njihovog igrača na raskidanje saradnje.

U slučaju da bude proglašen krivim, Inter tokom sledeća dva prelazna roka neće moći da dovodi nove igrače, a sledovala bi mu i novčana kazna.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.