Inter zainteresovan za Lavecija i Rabioa

Izvor: TV Arena Sport, 29.Dec.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter zainteresovan za Lavecija i Rabioa

Igrači Pari Sen Žermena, Esekijel Laveci i Adrijen Rabio mogli bi u januaru da se presele u Italiju i zaigraju u Seriji A, pošto su na meti Intera i Juventusa.

Gazzeta dello Sport' navodi da je Inter bliži Laveciju, s kime se trener Roberto Mančini sastao u Dohi i pokušao da ga nagovori da izabere 'nerazure'.

Inter želi da velikom rivalu pokvari još jedan posao i dovede Rabioa, koji se već nekoliko prelaznih rokova unazad dovodi u vezu sa Juventusom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport <<
Rabio želi veću minutažu, koju nema u Parizu zbog jake konkurencije, jer ima nameru da se izbori za mesto u reprezentaciji Francuske na prvenstvu Evrope.

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.