Inter zabranio Konteu da dovede igrača poslednjeg dana, hoće li sa novim sponzorom biti bolje?

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2020, 11:42

Inter zabranio Konteu da dovede igrača poslednjeg dana, hoće li sa novim sponzorom biti bolje?

Nije mu ispunjena poslednja želja, hoće li novi upliv kineskog novca povećati budžet za januar?

Na samom kraju prelaznog roka, Kinezi su spustili rampu Konteu kada je u pitanju dovođenje fudbalera. Kante je bio preskup, kao i Lokateli iz Sasuola, a posle dolaska Darmijana, trener Intera je želeo da dovede, odnosno zadrži Mozesa iz Čelsija.

Međutim čelnici su se usprotivili jer smatraju da već ima dovoljno spoljnih igrača.

Inter traži novog sponzora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u pitanju je neko ko će zameniti Pireli, Tronketi-Provera, odnosno njegova kompanija više neće biti glavni finansijer, niti će njihova reklama biti na dresu.

Predsednik Ženg je otputovao u Kinu, pregovara sa Evergrandeom i Hajsensom, a suma koju bi neka od kineskih kompanija platila je oko 30 miliona evra. To bi ojačalo finansije kluba, a i doprinelo da se na zimu tim dodatno pojača.

Nisu uspeli da se reše Naingolana, tražili su obavezan otkup od 12 miliona evra pa su se Sardi povukli. Hoće li Belgijanac uspeti da se nametne videćemo, ali ako ne budu prodati on i Brozović nema ništa od nekog velikog pojačanja na sredini terena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.