Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2020, 14:05

Inter ubacio Anti-Juve klauzulu u Ikardijev transfer

Čisto da se obezbede

Veza između Maura Ikardija i Intera najzad broji poslednje dane. Pari Sen Žermen je rešio da otkupi argentinskog napadača i da ga definitivno otrgne iz zagrlja nerazura, od kojih Ikardi uporno pokušava da se oslobodi u poslednje dve godine.

PSŽ će za dovođenje Ikardija, koji je igrao na pozajmici ove sezone u redovima Svetaca, platiti 50.000.000 evra, međutim, poseban deo priče je Anti-Juventus klauzula, koju je Inter >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uspeo da izboksuje u ugovoru.

Po toj klauzuli, ako PSŽ reši da već ovog leta preproda Ikardija Juventusu, moraće da Interu prebaci na račun 15.000.000 evra. Time su se crno-plavi zaštitili, da makar profitiraju ako im fudbaler zaobilaznim putem ode u redove velikog rivala. A, brojne su naznake da bi upravo to moglo da se dogodi.

Argentinac Ikardi nije imao nameru da se vraća u Inter, iako mu je isticala pozajmica u PSŽ-u, pogotovo što su Francuzi već završili sezonu, za razliku od ostalih liga petice. Nije bio Mauro u planovima Lučana Spaletija, a kasnije ni Antonija Kontea, koji je po dolasku u Inter otvoreno rekao da ne računa na Gaučosa.

Na kraju pozajmica u PSŽ nije ispala loša za Ikardija, pošto je postigao 20 golova na 31 utakmici i ubedio čelnike kluba da ga otkupe. Pa makar ga preprodali kasnije Juventusu, što je stara želja Stare dame...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Roma rešila da proda, u redu su PSŽ, Inter, Juve, Junajted...

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020

Veliki broj zainteresovanih timova...Roma želi da ostvari prihode od prodaje igrača, takav je stav uprave kluba, a jedan od igrača koji su na listi za prodaju jeste i mladi Rikardo Kalafiori...Korijere delo sport prenosi da je Roma rešena da ga proda kao i da čak nije ni pozvala Mina Rajolu koji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.