Inter u seriji pobeda, Ikardi presudio Rimljanima! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2016, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter u seriji pobeda, Ikardi presudio Rimljanima! (video)

Treća uzastopna pobeda ''Neroazura'' u Seriji A, u sve boljoj su formi!

Ekipa Intera nastavila je večeras svoj uspon na tabeli, pošto je u 18. kolu Serije A na svom terenu savladala ekipu Lacija rezultatom 3:0!

Ovo je ukupno deveta pobeda Intera u 18 odigranih kola, a treća uzastopna, posle trijumfa nad Đenovom i Sasuolom, takođe bez primljenog gola.

Gosti iz Rima večeras su izdržali samo poluvreme, prvih 45 minuta je završeno bez golova, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << onda je usledila kanonada domaćih.

Započeo ju je Banega, vodećim golom u 54. minutu meča, a samo dva minuta klasnije, Mauro Ikardi je duplirao prednost i praktično rešio meč.

Tu se Ikardi nije zaustavio, pa je u 65. minutu povisio na 3:0, a do kraja meča imao je još par odličnih prilika i za het-trik, ali nije imao sreće. U jednoj situaciji pogodio je mesto gde se spajaju prečka i stativa, pa su ga milimetri delili od svog trećeg gola na večerašnjem meču.

Bilo kako bilo, Inter je osvojio nove bodove, sada ih ima ukupno 30, četiri manje od večerašnjeg rivala.

Dodajmo još i da su u ekipi Lacija nastupili i srpski internacionalci Sergej Milinković Savić i Dušan Basta. Bili su u startnoj postavi i odigrali su svih 90 minuta.

Golove sa večerašnje utakmice možete da pogledate OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) IKARDI NE POSUSTAJE: Inter za 11 minuta razbio Lacio

Izvor: Kurir, 22.Dec.2016, 00:03

...U prvom poluvremenu nije bilo golova, a onda je domaćin za 11 minuta deklasirao rivala..Inter je poveo u 54 minutu golom Evera Banege, a pobedu domaćeg tima potvrdio je najbolji strelac lige Mauro Ikardi pogotcima u 56 i 65 minutu..Posle devete pobede od početka sezone Inter je sedmi na tabeli...

Nastavak na Kurir...

SERIJA A: Inter za tri minuta bacio na kolena Lacio (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Dec.2016

Inter je na svom stadionu slavio protiv Lacija rezultatom 3:0.. Prvo poluvreme je proteklo bez puno uzbuđenja na “Đuzepe Meaci”, ali je usledilo veoma efikasno drugo, što se “nero-azura” tiče.. Lacio je načeo Banega pogotkom u 54. minutu, da bi već nakon dva minuta vodstvo duplirao Ikardi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.