Inter u 92. minutu izvukao bod protiv Milana

Izvor: B92, 20.Nov.2016, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter u 92. minutu izvukao bod protiv Milana

Fudbaleri Milana i Intera odigrali su nerešeno 2:2 na "San Siru" u gradskom derbiju u okviru 13. kola Serije A.

Rosonere je samo minut delio od pobede, ali je navijače tog tima šokirao Perišić u 92. minutu za 2:2.

Fudbaleri Milana posle poraza Rome imaju isti broj bodova kao „vučica“, po 26, pa dve ekipe dele drugo mesto na tabeli.

Inter ni pod vođstvom novog trenera ne uspeva da krene pobedničkim putem, pa se nalazi na devetom mestu na tabeli sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 18 bodova.

Dvostruki strelac za Milan bio je Susa u 43. i 58. minutu, dok su za Inter pogodili Kandreva u 53. i Perišić u 92.

U prvih pola sata bilo je više žutih kartona nego udaraca u gol, a ozbiljnije prilike tek u poslednjih nekoliko miuta prvog poluvremena.

Milan je poveo u 43. minutu. Bonaventura je poveo kontranapad, u pravom trenutku je dodao na desnu stranu ka Susu, on je ušao u šesnaesterac i preciznimn udarcem pogodio mrežu, a Handanoviča poslao u drugu stranu. Odmah su „rosoneri“ mogli da dupliraju prednost, kada je Baka bio u šansi, ali je sudija pokazao da je bio u nedozvoljenoj poziciji.

U 53. minutu Inter je izjednačio kada je Kandreva sa 20 metara poslao loptu ispod prečke. Milan je u 58. minutu kaznio propuštenu priliku Žoaa Marija, a Baka je asistirao Susu za drugi gol na meču i novo vođstvo.

Rosoneri su uspeli da „umrtve“ igru i čuvaju rezultat koji im je odgovarao, da bi drama bila viđena u poseldnjim trenucima susreta. Prvo je Jovetić propustio izglednu šansu za izjednačenje, da bi u narednoj prilici Perišić, posle dodavanja Murilja, sa druge stative savladao Donarumu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) HRVAT ŠOKIRAO ROSONERE: Inter došao do boda protiv Milana golom u 92. minutu

Izvor: Kurir, 21.Nov.2016, 00:00

...Bod iz ovog "Derbija dela Madonina" svakako je slađi Interu, jer je do njega došao golom Hrvata Ivana Perišića u 92 minutu..Prethodno oba gola za domaćina postigao je Suso, u 42 i 58 minutu, a strelac za Inter bio je i Antonio Kandreva u 53.."Rosoneri" su na deobi drugog mesta sa Romom, sa po...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.