Izvor: RTS, 23.Jan.2022, 00:26

Inter u 90. minutu do pobede protiv Venecije, remi Atalante i Lacija

Fudbaleri Intera savladali su Veneciju (2:1) u 23. kolu italijanske Serije A. U derbiju subotnjeg programa Lacio i Inter odigrali su meč bez golova.
Venecija je povela golom u 19. minutu koji je postigao Anri. Barela je doneo izjednačenje svom timu. Reprezentativac Italije precizan je bio u 40. minutu.

Trijumf ekipi Simonea Inzagija doneo je Edin Džeko, golom u samom finišu susreta.
U meču između Atalante i Lacija, što je posebno neobično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << imajući u vidu kako igraju dve ekipe, nije bilo golova. Istina, ekipa iz Bergama je ovako vezala dva meča u kojima nijedan tim nije postigao gol, nakon duela sa Interom.
Još jedan duel odigran u subotu okončan je rezultatom 0:0. Igrali su Đenoa i Udineze.
Tabela:
Inter 53
Milan 48
Napoli 46
Atalanta 43
Juventus 41
Lacio 36
Fiorentina 35
Roma 35
Verona 33
Torino 31
Empoli 29
Sasuolo 28
Bolonja 27
Udineze 24
Specija 22
Sampdorija 20
Venecija 18
Kaljari 16
Đenoa 13
Salernitana 10

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milan i Juve razočarali, Ibrahimović se povredio

Izvor: B92, 23.Jan.2022

U derbiju 23. kola italijanske Serije A Milan i Juventus su odigrali meč na "San Siru" bez golova...Nismo videli puno uzbuđenja u "gradu mode", a jedan od ključnih momenata bio je 29. minut kada se povredio Zlatan Ibrahimović...Napadač "roso-nera" je povredio Ahilovu tetivu i odmah je sa bolnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.