Inter sveo spisak na dva imena!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter sveo spisak na dva imena!

Konte ne odustaje od pojačanja posle propasti u operaciji "Džeko".

Reprezentativac BiH je potpisao produžetak saradnje sa Romom, iako je bio prva meta Intera i Kontea. Ostalo je još nedelju dana do početka nove sezone Serije A, još dan manje za završavanje poslova na letnjoj transfer-pijaci.

Za "neroazure" su povezivani igrači poput pomenutog Džeka, Milika iz Napolija, Dibale, Vernera i Ante Rebića, ali deluje da Inter može računati samo na dva imena a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to su Fernando Ljorente i Aleksis Sančez!

Dva igrača su imala toplo-hladne sezone u svojim timovima iz Premijer lige. Španac je bio odličan u završetku sezone za svoj Totenhem, ali mu nije produžen ugovor. Inter bi mogao da ga dovede kao slobodnog igrača, iskusni napadač zahteva tri miliona evra po sezoni, ali je najsličniji karakteristikama igrača poput Edina Džeka.

Za Aleksisa Sančeza se interesovala Roma, ali je Čileanac samo odbacio takav prelazak. Junajted je raspoložen da ga pošalje na pozajmicu, ali su problem previsoka primanja nekadašnjeg igrača Arsenala. Konte je još u Juventusu zahtevao odličnog ofanzivca, videćemo da li će mu ovaj put Marota uslišiti molbe.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.