Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2020, 19:08

Inter se sklonio, Milan dobija Tonalija u narednih 48 sati

Veliko pojačanje na pragu Milana

Mimo mnogih očekivanja, izgleda da će Milan na kraju dobiti trku za Sandra Tonalija.

Talentovani plejmejker Breše se dugo vremena pominjao kao pojačanje Juventusa i Intera, ali će na kraju izgleda presuditi njegova želja da zaigra u klubu za koji navija. Tonali nikada nije krio da je vatreni navijač Rosonera i da su mu idoli bili Pirlo i Gatuzo. Ipak, zbog slabe finansijske situacije u kojoj se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Milan, nije bilo za očekivati da Rosoneri dobiju trku sa bogatijim rivalima za jednog od najvećih talenata italijanskog fudbala.

Inter je bio na pragu realizacije Tonalijevog transfera ali je na kraju Antonio Konte prelomio da ne želi mladog vezistu Breše i zatražio od kluba nekog iskusnijeg igrača sredine terena poput Kantea ili Vidala. Tako se Inter povukao iz pregovore i ostavio Milanu čist put do Tonalija koji je jedva dočekao takav scenario.

Direktor Paolo Maldini je brzo sklopio dogovor sa igračem i njegovim agentom oko petogodišnjeg ugovora vrednog 2.000.000 evra po sezoni, a onda su počeli finalni pregovori sa Brešom. Današnje informacije glase da bi sedmostruki prvak Evrope trebalo da realizuje Tonalijev transfer u narednih 48 sati. Breša je načelno pristala na pozajmicu vrednu 10.000.000 evra uz obavezu da Milan narednog leta uplati još 25.000.000 evra za obavezan okup ugovora plus dodatnih 3.000.000 evra kroz eventualne bonuse.

Tonali bi trebalo da predstavlja kapitalno pojačanje za Milan koji ovog leta nema veliki budžet za kupovine.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.