Inter šampion Italije - kraj devetogodišnje dominacije Juventusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2021, 18:03

Inter šampion Italije - kraj devetogodišnje dominacije Juventusa

Fudbaleri Intera novi su šampioni Italije, pošto je Atalanta danas na gostovanju igrala nerešeno 1:1 sa Sasuolom u 34. kolu Serije A.

Tim iz Bergama imao je šansu da eventualnim trijumfom matematički ostane u trci za titulu. Iako je Atalanta vodila sa igračem manje i imala penal u završnici da dođe do tri boda, u tome nije uspela.

Inter je tako četiri kola pre kraja osvojio 19. titulu šampiona Italije, a prvu posle 2010. godine. Klub iz Milana na vrhu tabele >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ima 82 boda, dok Atalanta i Milan imaju po 69.

Neroazuri juče su na gostovanju pobedili Krotone sa 2:0.

U prethodnih devet godina titulu je osvajao Juventus, koji će ove sezone do kraja biti u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Intera novi šampioni Italije posle remija Atalante

Izvor: Danas, 02.Maj.2021

Fudbaleri Intera osvojili su danas titulu šampiona u Seriji A, pošto je njihov najbliži rival Atalanta osvojila samo bod u utakmici protiv Sasuola, u 34. kolu italijanskog prvenstva.

Nastavak na Danas...

Mesi i Grizman sačuvali Barsu u trci za titulu

Izvor: N1 televizija, 02.Maj.2021

Barselona je savladala na gostovanju Valensiju 3:2 (0:0) i ostala u trci za titulu šampiona Španije. Dva gola postigao je Mesi, a jedan Grizman. Katalonci sada imaju dva boda manje od vodećeg Atletika, a izjednačili su se po broju bodova sa Realom iz Madrida. Sevilja je četvrta sa šest bodova manje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.