Inter ruši redom, nova pobeda!

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2017, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter ruši redom, nova pobeda!

Ponovo je Inter prvi na tabeli, makar na kratko.

Ne da se Inter ove sezone.

Izabranici Lučana Spaletija su uspeli da slave na gostovanju Kaljariju sa 1:3, bila je to pobeda na mišiće, ali i pobeda koja im je donela prvo mesto na tabeli, makar na kratko.

Inter je danas koristio svoje šanse, a nije ih imao puno, i upravo je to razlog njihova tri boda u ovom meču.

Prvi gol viđen je u 29. minutu utakmice, Kandreva je centrirao sa desne strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Perišić je uklizao i "na tacnu" poslužio loptu Mauru Ikardiju koji donosi prednost Interu.

U 55. minutu novi gol u mreži Kaljarija, bila je to fenomenalna akcija Intera, stigla je lopta opet do Kandreve, on je uposlio Brozovića koji gađa nebranjeni deo mreže za 0:2.

Domaći se nisu predavali, pokušali su da stignu makar do utešnog gola, i to su i učinili u 71. minutu.

Pavoleti je centrirao sa desne strane, tamo je loptu dočekao Farago, 1:2 i dvadeset minuta nade za ekipu sa Sardinije.

Ipak, Mauro Ikardi rešava pitanje pobednika golom u 83. minutu utakmice, lopta mu je legla, gađao je iz sve snage u ugao i pogodio za konačnih 1:3.

Inter sada drži prvo mesto, ali videćemo do kada, pošto sutra svoj meč igra Napoli protiv Udinezea u gostima. Kaljari je sada na 13. mestu sa 15 osvojenih bodova, prekinuli su niz od dve uzastopne pobede.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ikardi predvodio Inter do pobede

Izvor: RTS, 25.Nov.2017

Fudbaleri Intera savladali su ekipu Kaljarija u gostima sa 3:1 u okviru 13. kola Serije A. . Ikardi je doveo Inter u prednost u 29. minutu, na asistenciju Perišića. ..Na 2:0 u drugom poluvremenu povisio je Brozović u 55....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.