Inter prodao napadača! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter prodao napadača! (video)

Jedan od najperspektivnijih igrača napušta "Meacu".

"Neroazuri" se nisu proslavili u prošlosti kada je procenjivanje potencijala u pitanju, najsvežiji primer jeste Nikolo Zaniolo koji je napravio pravi bum u dresu Rome prošle sezone.

Konte će se u narednoj fudbalskoj godini osloniti na iskusne snage, transfer Džeka je sve bliži. Upravo će dolazak Bosanca uzrokovati neke promene u igračkom kadru kada se priča o napadačima.

Dok se i dalje ne zna sudbina >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Maura Ikardija, prema natpisima italijanskih medija danas je prodat pravi biser iz omladinske škole "Neroazura".

Radi se o dvadesetogodišnjem Andrei Pinamontiju. Kalčomerkato ekskluzivno piše da je dogovoren transfer vredan 16 miliona evra plus bonusi, mladi Italijan će se oprobati u dresu Đenove.

Dva kluba će ipak sklopiti "džentlmenski" sporazum, Inter će imati pravo prednosti kupovine ukoliko "Grifoni" odluče da ga prodaju u budućnosti.

Mladi napadač svakako ima potencijala da postane jedan od najboljih u Italiji na poziciji špica, prošle sezone je zabeležio 27 utakmica za Frozinone u Seriji na kojima je ostvario učinak od pet golova i tri asistencije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.