Inter prepustio napadača Liverpulu!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020, 17:54

Inter prepustio napadača Liverpulu!

Samo jedan klub ga može dobiti, a po svemu sudeći to će biti Liverpul.

Timo Verner traži novi klub, želi da ode iz Bundeslige, a INter je jedan od klubova koji se raspitivao za njega.

Ipak, neće biti ništa od transfera, što je potvrdio i Piero Ausilio, sportski direktor kluba.



"Biću iskren. Uvek mi se sviđao, pratim ga već neko vreme. Ipak, on neće doći u Inter iz nekoliko razloga. Nikada nije bilo pregovora, jer znam šta on hoće. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ima otpusnu klauzulu, ali neće biti ovde sledeće sezone"
, rekao je Piero Ausilio.

Reklo bi se da je Liverpul daleko bliži njegovom potpisu.

Ko će, onda, doći?

Inter je pokazivao uvek agilnost da  dovede igrače koji su slobodni, pojačavali smo se tako. Kavani je jedan od njih", rekao je on.

Što se tiče Drisa Mertensa, rekao je da ne bi bio iznenađen da ostane u tom klubu i da mu nije jasno otkud sva ta medijska pompeznost.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klopov plan - Ili Verner, ili iznenadno pojačanje iz Barse?

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 13:31

Jirgen Klop je svestan da mu je pojačanje u napadu neophodno...Trio Salah, Mane, Firmino je nedodirljiv, ali im je potrebna jača konkurencija...Timo Verner je bio i ostao prva velika želja Jirgena Klopa, koji je u nekoliko navrata već i lično kontaktirao napadača RB Lajpciga, ali Liverpul traži...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.