Inter prepisuje od Milana i pravi svog Susa od pogrešne investicije

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2016, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter prepisuje od Milana i pravi svog Susa od pogrešne investicije

Nerazuri traže pravo rešenje za igrača kojeg su letos platili 29.500.000 evra

Inter traži pravo rešenje za Gabrijela Barbosu - Gabigola, jer je izvesno da supertalentovani Brazilac u skorije vreme neće moći da pronađe pravo mesto u dresu Nerazura u ovoj sezoni. Klub sa Đuzepe Meace mogao bi da preslika rešenje koje je gradski rival primenio u slučaju Susa, pa da svog napadača pošalje na pozajmicu u Đenovu.

Inter je Gabigola letos platio brazilskom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Santosu 29.500.000 evra, ali je on ove sezone odigrao samo 16 minuta na terenu i to protiv Bolonje u sedmom kolu.

Očekuje se da Đenova na početku zimskog prelaznog roka ostane bez Leonarda Pavoletija, koji će gotovo izvesno preći u Napoli, što bi otvorilo mesto za Gabigola. Za Brazilca su određeno interesovanje pokazali Empoli, Peskara i Bolonja, a pominjali su se i Las Palmas i Bešiktaš, dok je poslednja opcija bio povratak u Santos.

Na suprotnu stranu bi mogao da ode vezista iz Veneculele Tomas Rinkom, kome ugovor sa Đenovom ističe na leto 2018. godine, ali nema nameru da ga produžava. Ipak, Inter u ovom poslu ima ozbiljnu konkurenciju u gradskom rivalu Milanu. Rinkon u ovom trenutku košta 8.000.000 evra i ima platu 750.000 evropsku novčanicu. Nerazuri mu nude duplo veća godišnja primanja.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.