Inter ponovo želi Kolarova

Izvor: Press, 27.Nov.2013, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter ponovo želi Kolarova

Neroazuri su, prema tvrdnjama italijanskih medija, ponovo obnovili interesovanje za Kolarova i tako postali konkurenti Juventusu.
Stara dama je još letos pokušala da angažuje Kolarova, ali je srpski fudbaler odlučio da ostane u Mančesteru.
I ove sezone Kolarov je često u drugom planu kod menadžera Manuela Pelegrinija, a na mestu levog beka veću minutažu dobio je Gael Kliši.
Špekuliše se da Pelegrini na zimu želi da dovede novog levog beka, što potpuno otvara vrata >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za odlazak Kolarova.
Srpski fudbaler je u dosadašnjem toku sezone odigrao osam prvenstvenih utakmica, od kojih šest kao starter.
Kolarov je došao u Siti iz Lacija u leto 2010. godine, a engleski klub platio je obeštećenje od 19 miliona funti.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOLAROV NA METI INTERA: Neroazuri u januaru dovode srpskog reprezentativca

Izvor: Kurir, 27.Nov.2013

Špekuliše se da Pelegrini na zimu želi da dovede novog levog beka, što potpuno otvara vrata za odlazak Kolarova..MILANO - Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov mogao bi u januarskom prelaznom roku da pojača redove milanskog Intera...Neroazuri su, prema tvrdnjama italijanskih medija,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.