Inter poljubio vrata, Nemci rekli NE!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2018, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter poljubio vrata, Nemci rekli NE!

Uprava kluba iz nemačke Bundeslige ne želi da se odrekne svog fudbalera.

"Neroazuri" su navodno pokazali interesovanje za nemačkog internacionalca Andrea Širlea, koji je u drugom planu u redovima Borusije iz Dortmunda.

Inter na sve načine pokušava da se pojača, a da pritom ne potroši mnogo novca, tako su se na radaru kluba našli fudbaleri koji nisu u prvom planu u svojim ekipama, a među njima je svakako i pomenuti nemački internacionalac.

Ipak, sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << direktor "Milionera" demantovao je danas navode medija da bi Širle mogao da pređe u Inter ovog meseca.

"Hoće li Širle otići? Ne", rekao je Mihael Cork za nemečke medije.

"S trenerom smo utvrdili da možemo da postignemo naše ciljeve jedino sa zdravim timom. Imamo 29 igrača pod ugovorom, a to podrazumeva i određenu vrstu budžeta", dodao je on.

Širle je u Borusiji od 2016. godine, a pre toga je igrao za Volfsburg, Čelsi, Bajer Leverkuzen i Majnc.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Borusija: Širle ne prelazi u Inter

Izvor: B92, 10.Jan.2018

Sportski direktor Borusije iz Dortmunda demantovao je navode medija da bi Andre Širle mogao da predje u Inter ovog meseca..."Hoće li Širle otići? Ne", rekao je Mihael Cork za nemačke medije..."S trenerom smo utvrdili da možemo da postignemo naše ciljeve jedino sa zdravim timom. Imamo 29 igrača...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.