Inter pobedio, Eto na meti rasista

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Okt.2010, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter pobedio, Eto na meti rasista

Fudbaleri šampiona Italije Intera pobedili su u Kaljariju istoimenu domaću ekipu sa 1:0 (1:0) u utakmici sedmog kola Serije A.
Strelac jedinog pogotka na meču bio je reprezentativac Kameruna Samjuel Eto, koji je zatresao mrežu Kaljarija u 39. minutu.
Utakmica je prekinuta tokom prvog poluvremena, pošto su navijači Kaljarija vređali Etoa na rasnoj osnovi.
Tokom prekida, koji je trajao tri minuta, upućen...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Intera u senci vređanja Etoa

Izvor: Blic, 17.Okt.2010

Golom Semjuela Etoa u 39. minutu meča, Inter je danas zabeležio novu pobedu u duelu sa Kaljarijem, u okviru 7. kola Serije A...Utakmica je prekinuta tokom prvog poluvremena, pošto su navijači Kaljarija vređali Etoa na rasnoj osnovi...Tokom prekida, koji je trajao tri minuta, upućen je apel navijačima...

Nastavak na Blic...

Trijumf Juventusa u režiji Krasića, Eto izvređan

Izvor: Blic, 17.Okt.2010

Fudbaleri Juventusa su uz odličnu partiju Miloša Krasića savladali Leće sa 4:0 u sedmom kolu Serije A...Srpski reprezentativac je u ovom meču imao tri asistencije, najpre kada je posle sumnjivo dosuđenog penala nad njim Felipe Melo uvećao prednost „stare dame" na 2:0, a potom i nakon odličnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.